Deze cookies gebruiken wij

Wij maken gebruik van standaard cookies zodat de website goed functioneert. Standaard cookies bestaan uit 2 soorten cookies: functionele en analytische cookies.

Functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat onze shop goed werkt. Denk aan inloggen, het onthouden van informatie zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te vullen, artikelen in je winkelmandje leggen en je winkelmandje onthouden. In onze app zijn deze cookies nodig voor bijvoorbeeld het sturen van pushberichten of het aanbieden van een chat met onze klantenservice.

Analytische cookies

Met deze cookies meten en analyseren we hoe je onze shop gebruikt en wat we kunnen veranderen om jouw ervaring te verbeteren. Zowel op de website als in onze app. We meten bijvoorbeeld hoeveel klanten gebruikmaken van onze app en welke onderdelen het interessantst zijn voor onze bezoekers. Hier gebruiken wij ook software van derden voor, zoals Google Analytics, die wij privacyvriendelijk hebben ingesteld. Goed om te weten: de statistieken en rapportages zijn niet te herleiden naar individuen. Met de onderstaande persoonlijke cookies kunnen wij en derde partijen ervoor zorgen dat je persoonlijke advertenties ziet en informatie op social media kan delen.

Advertentiecookies

We plaatsen advertenties op andere websites en in andere apps. Om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw interesses verzamelen we gegevens van je bezoek om een beeld te krijgen van mogelijke interesses. Ook kunnen we met deze cookies bijhouden welke advertenties je al hebt gezien, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde banners te zien krijgt.

Sociale media cookies

Hiermee kunnen we je voorkeuren en interesses onthouden. Dit is handig omdat we onze website en app op deze manier van informatie kunnen voorzien die zo relevant mogelijk is voor jou. We proberen de website zoveel mogelijk op jou aan te laten sluiten. Bovendien kunnen we op basis van je gedrag bijvoorbeeld in advertenties artikelen laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou passen, in plaats van artikelen waar je waarschijnlijk minder mee hebt.

Interesses en voorkeuren cookies

Deze cookies zijn onder andere nodig om de inhoud van onze shop te kunnen delen via je sociale media, zoals Facebook en Instagram.

Download hier een uitgebreide lijst van de cookies die we gebruiken.

Voor de cookies die sociale media en derde partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij je naar de verklaringen van deze partijen op hun eigen websites. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen: The Floor Company heeft daar geen invloed op.

Facebook Inc.

Twitter Inc.

Instagram

Google Inc.

Google Analytics

Google Tag Manager

Hotjar

Funnelytics

Cookies verwijderen of instellingen aanpassen

Wil je (bepaalde) cookies niet toestaan of wil je deze verwijderen? Hieronder leggen we uit hoe je dat regelt in welke browser. De instructies die we geven kunnen veranderen bij een update of nieuwe versie van je browser. Kijk daarom ook altijd bij de instellingen of ‘Help’ tekst in je browser. 

Goed om te weten

Als je cookies uitschakelt werkt onze shop mogelijk minder goed. Het kan zijn dat je bepaalde functies van onze site niet meer kunt gebruiken. Let op: ook als je cookies uitschakelt blijf je advertenties buiten onze site zien. Deze zijn alleen niet meer relevant voor jou en worden vaker herhaald. Verwijder je alle cookies in je browser, dan word je automatisch overal uitgelogd (dus ook bij andere websites die je gebruikt).

Op desktop

Internet Explorer

Ga naar Extra > Internetopties > Algemeen. Klik bij Browsegegevens op ‘Verwijderen’, vink ‘Cookies en websitegegevens aan’ en klik op ‘Verwijderen’. Ook kun je hier kiezen voor ‘Gegevens van favoriete websites behouden’.

Firefox

Ga naar Voorkeuren > Privacy. Klik op ‘Verwijder individuele cookies’ > ‘Verwijder alles’ (of selecteer welke cookies je wilt verwijderen). Je kunt hier ook kiezen of je alleen functionele cookies wilt toestaan of alle cookies wilt tegenhouden. Dit kan via zogenaamde blokkeerlijsten.

Chrome

Ga in het menu naar Browsegegevens wissen, selecteer een periode en vink ‘Cookies en andere sitegegevens’ aan. Klik op ‘Browsegegevens wissen’.

Safari

Ga naar Voorkeuren > Privacy. Kies daar wat je met de cookies wilt doen of klik op ‘Verwijder alle websitegegevens’.

Gebruik je een andere browser? Ga dan naar de instellingen van jouw browser om je cookie-instellingen aan te passen.

Op je mobiele apparaten

Standaardbrowser van je Android telefoon/tablet

Open je browser en tik op de drie puntjes rechtsboven in je scherm. Ga naar Instellingen > Privacy. Hier kun je ‘Cookies accepteren’ aan- en uitzetten.

Standaardbrowser (Safari) van je iPhone/iPad

Ga op je iPhone naar Instellingen > Safari. Hier kun je je cookies verwijderen en cookies in de toekomst blokkeren. ‘Cookies blokkeren’ kun je altijd aan- en uitzetten.

Gebruik je een andere browser op je telefoon of tablet/iPad? Ga dan naar de instellingen van jouw browser om je cookie-instellingen aan te passen. In onze app kun je geen cookie-instellingen aanpassen. Wil je de cookies in één keer van je telefoon of tablet verwijderen, dan kun je dit via de instellingen van je telefoon of tablet regelen. Je kunt de ‘cache leegmaken’ of onze app wissen. 

AVG

Uw privacy is voor The Floor Company van groot belang. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van The Floor Company, een sample aanvraagt, een vraag stelt, inschrijft voor onze nieuwsbrief, solliciteert naar een functie of een aanvraag voor een project doet, vertrouwt u ons uw gegevens toe. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij daar vertrouwelijk mee om gaan. Het is onze verantwoordelijkheid om duidelijk te maken wat we precies verzamelen en wat we met deze informatie doen. We hebben geprobeerd het zo eenvoudig mogelijk te houden, maar moeten daarbij termen zoals cookies, IP-adressen, pixeltags en browsers gebruiken. Bent u daarmee niet bekend, dan raden wij u aan over die belangrijke termen vooraf apart informatie te zoeken en lezen.

Welke gegevens The Floor Company verwerkt Afhankelijk van uw contactvraag of de dienst die u afneemt, kan The Floor Company de volgende persoonsgegevens verwerken: 

 – Uw voor- en achternaam

– Uw geslacht

– Uw locatiegegevens

– Uw geboortedatum

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw gegevens over activiteiten op de website

– Uw IP-adres

– Uw bankrekeningnummer of overige persoonsgegevens die actief verstrekt worden

bij bijvoorbeeld het aangaan van een met u gesloten overeenkomst van opdracht uit

te voeren 

Waarom The Floor Company gegevens nodig heeft

The Floor Company verwerkt uw persoonsgegevens om:

– telefonisch contact met u op te kunnen nemen om uw vraag te beantwoorden;

– u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden;

– u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen voorzien van de opgevraagde sample of informatie;

– telefonisch of schriftelijke (per e-mail en/of per post) met u contact op te kunnen nemen indien dit voor The Floor Company nodig is om de door u afgenomen dienst te kunnen uitvoeren;

– een met u gesloten overeenkomst van opdracht uit te voeren;

– u schriftelijk (per e-mail en/of per post) nieuwsbrieven waarvoor u zich heeft ingeschreven te kunnen verzenden The Floor Company

– op basis van de gegevens die u met ons deelt met uw toestemming u te voorzien van, indien relevant, nieuwsberichten, jaarwensen, persberichten nu uit te nodigen voor speciale evenementen

– op basis van uw surfgedrag op de website van The Floor Company online advertenties op uw voorkeuren af te stemmen. 

Onder de 16

The Floor Company heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over personen die jonger zijn dan 16 jaar. Omdat wij niet kunnen controleren of een websitebezoeker ouder dan 16 is, raden wij ouders/voogden aan betrokken te zijn bij online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u overtuigt bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, dan vragen wij u contact op te nemen via info@floor.company.

Hoe lang gegevens bewaart

The Floor Company bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. In gevallen waarin The Floor Company een overeenkomst van opdracht met u aangaat, is het in ieder geval nodig de gegevens te bewaren om te kunnen voldoen aan de betreffende wet- en regelgeving (bijv. audit, boekhouding en wettelijke bewaartermijnen. Indien er na een eerste contact geen verdere correspondentie heeft plaatsgevonden worden uw gegevens niet langer dan drie jaar bewaard.

Delen met anderen

The Floor Company verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. De verwerking van derden van die gegevens gebeurt in dat geval uitdrukkelijk op basis van onze instructies en in overeenstemming met ons privacy beleid. Met de betreffende derden sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van uw gegevens te bewaken. In alle andere gevallen verstrekken wij uw gegevens alleen met uw uitdrukkelijke toestemming aan derden.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van The Floor Company worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. The Floor Company gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Cookies

Allereerst cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website. Verder gebruikt The Floor Company statistiek-cookies die geanonimiseerd gegevens verzamelen over het gebruik van de website van The Floor Company. Hiermee kan The Floor Company de website optimaliseren. The Floor Company en door The Floor Company gecontracteerde partijen, plaatsen op de website van The Floor Company advertenties waarin pixeltags geplaatst kunnen zijn. Die Pixeltags houden bij hoe vaak de advertenties worden bekeken. Hierbij worden geen privacygevoelige gegevens verzameld. Ook maakt The Floor Company gebruik van marketing-cookies, die uw surfgedrag bijhouden. Voor het gebruiken van de niet technische cookies is bij uw eerste bezoek aan de website van The Floor Company op basis van deze informatie toestemming gevraagd. Die toestemming kunt u weer intrekken door uw browserinstellingen te veranderen waardoor er geen niet technische cookies meer worden opgeslagen. In dat geval kunt u niet meer van alle functionaliteiten van de website van The Floor Company gebruik maken en uw beleving van de website van The Floor Company tegen kan vallen. Zie Cookies 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens die in het bezit van The Floor Company zijn in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Verwerkt The Floor Company uw gegevens op basis van toestemming, dan kunt u die altijd weer intrekken. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of intrekking sturen naar info@floors.company The Floor Company zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Daarnaast staat het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens tot uw beschikking indien u van mening bent dat The Floor Company uw gegevens onrechtmatig zou verwerken.

Beveiligen

The Floor Company neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van The Floor Company maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Verder dragen wij zorg voor dat de servers en apparaten van medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware (zoals een virusscanner en firewall) en zien wij er op toe dat het versturen van gegevens alleen gebeurt via beveiligde internetverbindingen. Medewerkers The Floor Company die toegang hebben tot persoonsgegevens worden voorgelicht hoe zorgvuldig om te gaan met gegevens.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door The Floor Company verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met The Floor Company op via info@floors.company

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met: info@floors.company / +31 0548 54 77 60 The Floor Company sluit niet uit dat bovenstaande privacy- en cookiestatement wordt gewijzigd of aangevuld. The Floor Company vraagt u dan ook regelmatig deze pagina te bezoeken en de informatie op te nemen.

Cookies voor een gebruiksvriendelijke ervaring
Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt.
Bij akkoord geeft u ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wilt u een gebruiksvriendelijke ervaring?